ه گزارش روابط عمومی سازمان جهاد کشاورزی مازندران، مهرداد فولاد با اشاره به بازدید مدیر کل دفتر پیشآگاهی و کنترل عوامل خسارتزا سازمان حفظ نباتات کشور و سرپرست مدیریت حفظ نباتات سازمان جهاد کشاورزی استان از مزارع تحت پوشش طرح ارتقاء سلامت برنج به روش مدیریت تلفیقی محصول (ICM) در روستای کرسیکلا سفلی حوزه فعالیت مرکز جهاد کشاورزی رئیسآباد شهرستان آمل، گفت: طرح ارتقاء سلامت برنج به روش مدیریت تلفیقی محصول (ICM) در 100 هکتار شالیزار روستای کرسیکلا سفلی این شهرستان اجرا می شود.
مدیر جهاد کشاورزی آمل افزود: در این بازید نحوه اجرای طرح، تلههای نصب شده در مزارع و وضیعت برنج برای مرحله برداشت مورد پایش قرار گرفت و با کشاورزان مجری طرح در روستا بحث و تبادل نظر شد.
وی در پایان گفت: کشاورزان روستای کرسیکلا سفلی با اجرای طرح ارتقاء سلامت برنج به روش مدیریت تلفیقی محصول (ICM) در 100 هکتار اراضی شالیزاری ضمن بکارگیری انواع روشهای مدیریت تلفیقی شامل کنترل زراعی، مکانیکی، نصب انواع تلههای فانوسی، فرولایت، دلتا به همراه فرمونهای اخلالگر و نصب تریکوکارتهای حاوی زنبور تریکوگراما در دو مرحله جهت کنترل آفات از جمله ساقهخوار برنج در کشت اول و دوم برنج، گامی ارزشمند در تولید محصول برنج در راستای کشاورزی پایدار و حفظ محیط زیست برداشتند.