باکتری Ralstonia solanacearumعامل بیماری پژمردگی سیب زمینی است که از لحاظ اهمیت دومین عامل محدود کننده کشت و تولید سیب زمینی در دنیا محسوب می شود و یکی از مهم ترین و شایع ترین بیماریهای سیب زمینی در مناطق گرمسیری، نیمه گرمسیری و بعضی از مناطق معتدله گرم دنیا می باشد. این بیماری از مناطق نسبتا سرد نیز گزارش شده است و خسارت فراوانی را به این محصول وارد می سازد.
با توجه به اهمیت موارد ذکر شـده دســتورالعمل اجرایی مـدیریت تلفیقی پژمردگی باکتریایی ( پوسیدگی قهوه ای ) سیب زمینی توسط همکـاران دفتر پیش آگاهی سازمـان حفـظ نباتات با همکاري محققین موســسه تحقیقات گیاهپزشـکی تهیه و تـدوین گردیـد. نشــریه فوق در ســایت سازمـان حفـظ نباتـات در قســمت معـاونت کنترل آفات، بخش دفتر پیش آگاهی و باکس دستورالعمل هاي سبزی، جالیز و گلخانه بارگذاري شده است.